Latin
Oversættelse :)
03. maj 2005 af
pinga (Slettet)
Jeg søger en oversættelse fra dansk til Latin.
Jeg vil gerne skrive
Velkommen
Lev mens du gør det, elsk(som i sex, gerne hvis der kan ligges tryk på ordet som kneppe :) ) men du tør det.
Jeg vil gerne skrive
Velkommen
Lev mens du gør det, elsk(som i sex, gerne hvis der kan ligges tryk på ordet som kneppe :) ) men du tør det.
Svar #1
22. marts 2010 af abacus (Slettet)
"Jeg vil gerne skrive" = voló scribere.
"Velkommen" = cave canem.
"Lev mens du gør det" = vívé cum vivás.
"Elsk men du tør det" = amá sed tu hic.
Skriv et svar til: Oversættelse :)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
