Engelsk

Logos, ethos and pathos (hvordan forklarer man det?)

25. januar 2011 af Flyer (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle - har lige et spørgsmål jeg meget gerne vil have svar på!

Jeg har en tekst på engelsk, som jeg skal analysere, og finde ud af om der er tegn på egos, lothos eller pathos (eller alle tre) i den. Jeg synes der er klart brug af pathos, altså følesler i teksten, og det skal jeg så forklare og skrive - på engelsk! Det er her mit problem kommer, for jeg kan ikke finde ud af at formulere det. Nogen der kan hjælpe mig med det? :-) Engelsk, tak ;-)

Mange tak! :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. januar 2011 af ggf (Slettet)

Logos = logik

Ethos = etik

Pathos = emotioner

rationalisere dig frem til hvad du så skal


Svar #2
25. januar 2011 af Flyer (Slettet)

Jeg ved godt, hvad de forskellige begreber betyder.. Jeg kan bare ikke formulere det på engelsk.


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. januar 2011 af nananaa (Slettet)

 Logos: the appeal of logic

Pathos: the appeal of feelings 

Ethos: is used to strengthen the writers credibility


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. januar 2011 af iow (Slettet)

du skal citere i teksten og fortælle hvor den taler til følelserne (dvs brugen af appelformen pathos) og så argumenter for hvordan det virker når der bliver talt til folks følelser.


Brugbart svar (1)

Svar #5
15. marts 2011 af RasmusHøjmark (Slettet)

Jeg tror Flyer gerne vil finde ud af hvordan man skal skrive at en person appellerer til f.eks. ethos.

Jeg har nemlig det samme problem og kan ikke finde ud af hvordan jeg formulerer sætningen. Skal man skrive: "hun appellerer til vores ethos/ She appeals to our ethos." Eller er det en helt anden måde man skal gøre det?


Svar #6
15. marts 2011 af Flyer (Slettet)

Du har helt ret Savle, det var mit problem! :-) Jeg endte med at skrive, at jeg synes der var tegn på ethos/logos/pathos i teksten, og så kom med eksempler på det. Jeg endte med at få 12 for afleveringen, så mon ikke det er fint nok at gøre det sådan ;-)


Skriv et svar til: Logos, ethos and pathos (hvordan forklarer man det?)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.