Billedkunst

Billedkunst projekt ideer?

21. februar 2011 af m92m (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej alle

Nu er det snart tid til at jeg skal lave billedkunst projektet i 3.g på B-niveau, men jeg har ingen ideer. 

Vores lærer har skrevet at det skal være problemorienteret hvilket bare gør mig mere forvirret over hvad jeg kan finde på.

Emnet er helt frit og vi må arbejde med hvad vi vil.

Jeg vil helst arbejde med noget foto og/eller fotoredigering men det er ikke et krav fra min side. Har i nogen ideer? :)

Jeg tænkte først noget med noget rygning af en art (ryge kampagne = rygning dræber) eller noget. Men kan ikke helt se at det er så tidskrævende som det jo gerne skal være.
Så tænkte jeg et eller andet med det der "hear no evil, see no evil, speak no evil" men ved heller ikke lige hvordan det skulle stille op eller hvor problemorienteret det er . 

Jeg har godt søgt her inde i forummet og i opgaver samt på nettet, men synes ikke at kunne finde noget jeg kan bruge.

 

Brugbart svar (1)

Svar #1
21. februar 2011 af chokolade1 (Slettet)

Jeg ved ikke om i også har haft det. Men vi har haft om arkitektur..

Det kunne være smart sige noget om ghettoer, ghettobyggeri og hvad arkitekturen faktisk betyder for sådan en ghetto? Du kommer måske til at skulle blande lidt samfundsfag i (hvilket man altid kan finde problemer i). 
Du skal bare regne med, at du kommer til at skulle lave nogle plantegninger af bygninger, og f.eks dit forslag til problemet. Hvordan skulle en bygning se ud, for at det ikke blev en ghetto? 

Håber det var en form for idé...


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. februar 2011 af ThymsB (Slettet)

 Hvad med "provokerende kunst" ? altså værker som har sat gang i (ofte politiske/etiske) spørgsmål. Du kunne komme ind på værker som "kødkjolen" "tis på mur" (ved ikke hvad værket hedder) eller lignende. Et eksempel fra gammel tid kunne også være Manets "forkost i det grønne" , som provokerede datiden ved sin åbenlyse skildring af prostituerede. 


Skriv et svar til: Billedkunst projekt ideer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.