Engelsk

Hjælp...det haster!!! skal til terminsprøve imorgen

09. marts 2011 af Lillozz (Slettet)

 those these, this og that

Hvornår anvender man disse pronomer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2011 af munequita (Slettet)

this book ( en bog der er tæt på den der snakker, måske noget han har i hånden)  forbindes med ordet "here"
flertal: these books

that book( bogen som er længere væk fra den der taler)  forbindes med ordet "there"
flertal: those books

check eventuelt denne artikel: http://esl.about.com/od/grammarforbeginners/a/This-That-These-Those.htm


Svar #2
09. marts 2011 af Lillozz (Slettet)

 tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2011 af rakijovic

this = den her; that = den der

these = de her; those = de der

(Yup, nogle gange kan man faktisk oversætte bogstaveligt.) :D

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Skriv et svar til: Hjælp...det haster!!! skal til terminsprøve imorgen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.