Almen studieforberedelse (AT)

Michael Jackson

18. marts 2011 af Ziyad (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Er der nogle herinde som har skrevet om Michael Jackson inden for emnet: Iscenesættelse?

Emne: Michael Jackson
Fag: ENGELSK (A) / RELIGION (B)
Problemformulering: Hvordan lykkedes det for fans at iscenesætte Michael Jackson som nærmest en gud?


Men jeg overvejer at ændre problemformuleringen lidt? Jeg har i tankerne at analysere 1 eller 2 af hans sange fordi jeg mener også han iscenesætter sig selv igennem sine sange, hvad mener i? I så fald skal  problemformuleringen måske så ikke ændres til:

Hvordan formåede Michael Jackson at sætte sig selv på en piedestal og hvordan lykkedes det hans fan at iscenesætte ham som nærmest en gud?

Hvad synes i om problemformuleringen, hvis i har andre forslag så kom endelig med dem..

- I Religion har jeg tænkt at få ind således ved at finde fanbreve hvor folk fortæller hvor stor en betydning Michael Jackson har for dem, og herved analysere brevene for at finde frem til hvordan de betragter ham som værende en gud næsten - fx, drager en masse folk til Neverland, som var det en pilgrimsrejse + de mange fangrupper folk har oprettet hvor man læse hvilket gudeforbilled han er for folk.

Men hvordan får jeg engelskfaget ind? Er det blot ved at have engelske kilder jeg analyserer (fanbrevene (som er på engelsk), og hans sange?)

Har endnu ikke fået skrevet nogle problemstillinger, men hvis i ligger inde med nogle problemstillinger eller har haft om det samme emne, så del endelig! 

Mvh.
Mateen


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. marts 2011 af JJ-cool (Slettet)

Har selv en elev der krive om Michael jacksons selviscenesætterlse via musikvideoeer, hvor musikvideoen e den medietekst, der skal analyseres og tolkes på, ved ikke om du kan bruge dette til noget - engelsk kunne måske bruges som fag til analyse af genren musikvideo??


Skriv et svar til: Michael Jackson

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.