Privatlærer

Lektiehjælp tilbydes

05. april 2011 af ...Mig (Slettet)

Hej Alle..

Jeg er en 20-årig pige, der i sommeren 2009 blev student med linjefagene; biologi A, Matematik A, Kemi B.Derudover havde jeg tilvalgsfag Fysik B - og lige nu læser jeg på Københavns Universitet.

Jeg har altid selv være meget glad for at gå i skole, og er gået meget op i mine lektier/afleveringer mm., har hjulpet andre med opgaveskrive, eksamensforberedelse, samt har fungeret som fast vikar på en skole sidste år, hvor jeg havde mine egne klasser - 2. + 4. - samt en 9. klasses elev, som jeg førte jeg eksamen.  

Jeg tilbyder lektiehjælp, som gælder både folkeskole- og gymnasieelever. I forbindelse med mine linjefag, samt mit nuværende studie, er det specielt fagene matematik, kemi, biologi og fysik, jeg er stærk inden for, men jeg har altid fået lige så høje karakterer i historie, religion, oldtidskundskab, engelsk og dansk.

Derudover kan jeg også hjælpe med opgaveskrivning - både de almindelige afleveringer i diverse fag, men også med f.eks. SRP og AT (for gymnasieelever).  

Det kan som sagt være alt fra seriøse afleveringer til en samtale på engelsk/tysk inden eksamen :) 

Håber at høre fra dig..

Mvh. Sophie 

Mvh Aya 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. april 2011 af Lisbeh (Slettet)

Hej

Jeg kunne tænke mig at få hjælp til Mat.B -snarest.Pris etc vil jeg gerne høre mere om samt tidshorisont-jeg har det lidt"

-det skulle have været igår"

MVH Lisbeth


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. august 2018 af fatma_mak12 (Slettet)

@pharmahelp facebook side


Skriv et svar til: Lektiehjælp tilbydes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.