Andre fag

excel

03. september 2014 af Haider7 - Niveau: C-niveau

Hvordan gøres flg i Excel?

Hvert svar må kun tælle 1, også hvis man skriver et tal eller bogstav.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2014 af hesch (Slettet)

Der mangler vist en vedhæftet fil, eller lignende.


Svar #2
03. september 2014 af Haider7

Altså jeg skal have lavet et spørgeskema i excel og uanset om man svarer på spørgsmålet med et tal eller bogstav skal det tælle for 1, da jeg skal have summeret det efterfølgende. Hvordan gøres dette?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2014 af christinacomaco (Slettet)

=TÆLV

Den tæller de celler, der IKKE er tomme. Dvs. at hvis folk har svaret et eller andet, så bliver den pågældende celle talt.


Svar #4
03. september 2014 af Haider7

Altså bogstaverne (a-z) og (1-10) uanset hvad man skriver skal det kun tælle som værdien 1 i cellen hvor jeg udregner totalen. Bogstaverne a-z og 1-10 skal opfattes som værdien 1. 

f.eks a+b = 2 eller 7+5 = 2. Uanset hvad man skriver i cellen fra 1-10 eller a-z skal cellen kun tælle med i totalen med 1


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. september 2014 af christinacomaco (Slettet)

Hvad er formålet med at det skal give værdien 1? Hvis du bruger TÆLV, så kan du jo netop se, hvor mange celler, der er skrevet i.

Prøv at vedhæfte spørgeskemaet, så kan det være at det giver mening


Skriv et svar til: excel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.