Matematik

Komplekse tal

10. november 2014 af Ibo199 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Har lidt problemer med følgende:

Express in the form z=x+yi the complex number z whose modulus and argument are given:

\left | z \right |=2

arg(\pi )

Det jeg er kommet frem til er:

z=2(x+yi)

Tak på forhånd :)  


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2014 af hesch (Slettet)

#0:     Z = 2 / π = 2 / 180º

Prøv at tegne det, og du vil se at:

Z = ( -2 + i0 ) = -2.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2014 af peter lind

eller

z = 2*e=2(cos(π)+isin(π) ) = -2


Skriv et svar til: Komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.