Bioteknologi

Yoghurt

27. oktober 2015 af Daisyangel (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa! Er der en venlig sjæl som vil hjælpe mig med den her opgave som jeg har vedhæftet. Jeg tænker lidt at man anvender højt pasteruiseret mælk fordi at mælkesyrerbakterier bedst omsætter laktose ved en høj temperatur?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Mælkesyrebakterierne bliver da vist først tilsat efter pasteuriseringen. Mon ikke det bare er for at undgå, at der er uønskede bakterierarter tilstede under syrningen?


Svar #2
27. oktober 2015 af Daisyangel (Slettet)

Nårh okay, så temperaturen vil dræbe de uønskede bakterier?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Ja, det er vist det, der er ideen med en pasteurisering.


Skriv et svar til: Yoghurt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.