Bioteknologi

Bakterier

27. oktober 2015 af Daisyangel (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa

Er der en venlig sjæl som kan hjælpe mig med den her opgave. Så vidt jeg kan se, falder antallet af mælkesyrebakterier, men hvorfor gør det egentlig det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Grafen viser ikke noget om antallet af bakterier. Den viser pH som funktion af tiden. Man kan desuden se, at jo højere temperatur des hurtigere falder pH, dvs. des hurtigere omdanner bakterierne laktosen til mælkesyre. Jeg kan google mig til, at den optimale temperatur for mælkesyrebakterierne er 42oC.


Skriv et svar til: Bakterier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.