Bioteknologi

Stofmængde - bakterie

27. oktober 2015 af Daisyangel (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa er der en venlig sjæl som kan hjælpe mig med den her opgave. Skal jeg finde koncentrationen af mælkesyren først?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2015 af mathon

                     x_{s}=\frac{1}{1+10^{\, pH-pK_s}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2015 af mathon

x_s er syrebrøken
                                 x_s=\frac{\left [ S \right ]}{c_s}


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2015 af mathon

                              \left [ S \right ]=x_s\cdot c_s

                              \left [ S \right ]=\frac{1}{1+10^{\, 2{,}46-3{,}86}}\cdot c_s\approx 0{,}96\cdot c_s


Skriv et svar til: Stofmængde - bakterie

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.