Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
Grænseprodukt
19. januar 2016 af
musmusmus1 (Slettet)
-
Niveau: Universitet/Videregående
Hej alle sammen ! Jeg skal finde MPP (grænseproduktet/marginalproduktet).
Min ligning hedder
Y=-0,00005x^3+0,006x^2+0,3x ,
hvor Y=udbytte i 100kg/ha , x=vandtildelinger i mm/ha
Nedenfor er vedhæftet mine data.
Vedhæftet fil: 12625695_10207587241532610_1837032038_n.jpg
Skriv et svar til: Grænseprodukt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
