Religion

ROMERTAL??

25. januar 2016 af Eilerboy (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Er der nogen der kan fortælle mig hvad det de her romertal betyder? 

XIII - IX - MCMLXV 

V - V - MCMLXVII

XI - II - MCMXCVII

jeg har virkeligt brug for jeres hjælp..


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2016 af mathon

I = 1

V = 5

X = 10

L = 50

C = 100 (Centum)

D = 500

M = 1000 (Mille)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2016 af LilanKahn (Slettet)

Ej at forglemme placering har også betydning fx VI = 6 men IV = 4


Svar #3
25. januar 2016 af Eilerboy (Slettet)

I kan ikke sige mig præcist hvad der står? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. januar 2016 af LilanKahn (Slettet)

Tag et bud skriv det ned hvis det er forkert kan du få hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. januar 2016 af mette48 (Slettet)

XIII  -      IX -       MCMLXV 

10+3 - 10-1 -     1000+1000-100+50+10+5

V - V - MCMLXVII

XI - II - MCMXCVII

prøv selv med de andre, så hjælper vi gerne igen, hvis det er nødvendigt


Skriv et svar til: ROMERTAL??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.