Samfundsfag

Hvordan foregår samfundsfag eksamen

05. juni 2016 af chanelolivia (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej alle.
Her onsdag skal jeg op til samfundsfag eksamen. Jeg har spurgt mine klassekammerater hvordan eksamen foregår og de er også meget i tvivl. Jeg har ikke mulighed for, at kontakte min lærer og derfor vil jeg spørge om nogen havde erfaringer fra 9 klasse samfundsfag eksamen. Jeg har godt set linket https://www.uvm.dk/-/media/UVM/Filer/Udd/Folke/PDF16/Jan/160120-Proevevejledning-selvvalgt-problemstilling-historie-samfundsfag-og-kristendomskundskab.ashx , hvor der står hvad der foregår til eksamen, men jeg forstår det ikke. Håber en kan forklare mig det.

Tak på forhånd.

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2016 af nera

Jeg citerer hermed fra et tidligere indlæg:

Ved prøveform A i samfundsfag går du ind, trækker et spørgsmål, og går derefter ind i et andet lokale hvor du har et x antal minutter til at forberede et oplæg, og efter det stiller din lærer eller censor nogle spørgsmål, og så snakker I. Bum.

Kopierer lige noget jeg skrev i en anden debat: De tre magter (+ den "fjerde": medierne"), de tre ideologier (socialisme, liberalisme, konservatisme), velfærdsmodeller, grundloven, normer, kulturer, roller, indirekte/direkte demokrati, de tre velfærdssmodeller, arbejdsmarkedet, fagforeninger, flexicurity, brain drain, outsourcing, globalisering, terrorisme. 

Det er nogle gode eksempler på ting der er gode at kende til og at kunne forklare :) 

Håber du har fået en idé om hvordan det foregår.


Skriv et svar til: Hvordan foregår samfundsfag eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.