Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

micro omkostningskurve.

13. februar 2017 af vv-kipling (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej sidder med en opgave hvor jeg skal beregne MC, ATC, AVC og AFC. Ud fra funktionen c(q)=100+q^2

ud fra hvad jeg selv tænker og ved.

AFC=FC/q

osv.

men ved ikke rigtigt hvordan jeg skal beregne det..


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2017 af mallecp

AFC=FC/Q

MC=c'(q)

AVC=VC/Q

ATC=AFC+AVC


Skriv et svar til: micro omkostningskurve.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.