Bioteknologi

Ligevægt

17. februar 2017 af Maya12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

a)    Opskriv ligevægtsloven for ligevægt (II).  

Vedhæftet som billede.

Ligevægten kan blandt andet påvirkes af følgende ændringer:  

1.    Stigning i koncentrationen af oxonium.

2.   Fald i pH.

3.    Fald i koncentration af chlorit.  

b)    Vælg én af ovenstående ændringer, og forklar, hvilken indflydelse den får på  ligevægt (II).

Jeg ønsker et svar på spørgsmål b


Svar #1
17. februar 2017 af Maya12 (Slettet)

Her er billedet sorry


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2017 af mathon

     


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2017 af mathon

                 \frac{\left [ {ClO_2}^- \right ]\cdot \left [ H_3O^+ \right ]}{\left [ HClO_2 \right ]}=K_c               bemærk: ligevægten er heterogen.


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. februar 2017 af mathon

 Stigning i koncentrationen af oxonium = Fald i pH


Skriv et svar til: Ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.