Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

priskalkulation

22. marts 2017 af helpmeeeee (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der en som der kan hjælpe mig med den her? 

Indkøbsprisen af en vare kr. 100,00 pr stk., hjemtagelsesomkostninger kr. 20,00 pr stk. 

Krav til fortjeneste 40 % af kostprisen. (Alle priser er uden moms)

Beregn salgsprisen inklusiv moms. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2017 af BjarkeHald60 (Slettet)

Hvis jeg har forstået opgaven korrekt, kan den løses således:

Salgpris - (indkøbspris + hjemtagelsesomkostninger) = 40%*indkøbsprisen

=>

salgspris - 120 = 40%*100 kr.

=>

salgspris - 120 = 40 kr.

=>

salgpsris = 160 kr.


Svar #2
27. marts 2017 af helpmeeeee (Slettet)

Hej, tak for svaret. Men jeg har problemer med hvordan skal det sættes ind i skemaet? :)


Skriv et svar til: priskalkulation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.