Bioteknologi
Hjælp til aflevering (sygdommen fenylketonuri/føllingssygdom)
31. august 2017 af
masterofempire (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Jeg skal have hjælp til et krydsningskema:
Generation I: Dreng=rask pige=syg
Generation II: Dreng=rask Dreng=rask pige=rask ---- Dreng=syg Pige=rask
Generation III: Dreng=rask Pige=rask Dreng=rask Pige=rask Dreng= rask ---- Pige=rask Pige=rask Dreng=rask Pige=rask
Generation IV: Pige=rask Pige=syg Dreng=rask Dreng=syg Dreng=syg Dreng=rask
Hvordan hulen laver man en krydsningskema for syge drenge i generation IV???
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2017-08-30 17.07.09.png
Skriv et svar til: Hjælp til aflevering (sygdommen fenylketonuri/føllingssygdom)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
