Kemi

Mængdeberegning

09. oktober 2017 af charizard123 (Slettet) - Niveau: B-niveau


https://gyazo.com/61810dca55b123044c64a93dfeaaedeb
Nogen der kan hjælpe med opgave 2d?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2017 af mathon

Du har ikke oplyst koncentrationen af de 9,05 mL KMnO4.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2017 af mathon

stofmængden af \small Mn{O_4}^-   

                                          \small n_{Mn{O_4}^{-}}=\left ( 0{.}0095\; L \right )\cdot c_{Mn{O_4}^{-}}    

                                          \small n_{SO_2}=\tfrac{5}{2}\cdot \left ( 0{.}0095\; L \right )\cdot c_{Mn{O_4}^{-}}

Er volumenet af den udtagne vinprøve \small V
har du:

                                          \small c_{SO_2}=\frac{\tfrac{5}{2}\cdot \left ( 0{.}0095\; L \right )\cdot c_{Mn{O_4}^{-}}}{V}


Skriv et svar til: Mængdeberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.