Studievejledning

eksamensvægtning

24. oktober 2017 af mikkel981
Hej.
Har lige været til to eksamener i 1.g.
Hver prøve vægter 1/4 altså 0,25. Men hvad betyder det egentlig? Det kommer også til at på vores bevis.
Er klar over C-fag = 1 B = 1,5 A = 2.

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2017 af Nanna34

ja det kommer på vores eksamenbevis 


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2017 af Nanna34

#1

ja det kommer på vores eksamenbevis 

og det tæller med gennemsnittet


Svar #3
24. oktober 2017 af mikkel981

hvis man får 10 og 12 hvor meget tæller det så med i gennemsnittet?

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. oktober 2017 af Nanna34

altså så skal du gange det med 0,25 men det tæller jo ikke så meget fordi til sammenligning vægtes karakteren i dansk med 2-- dvs 8 gange så meget


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. oktober 2017 af MiamajaS (Slettet)

http://softit.dk/


Skriv et svar til: eksamensvægtning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.