Andre fag

4 eller 5 A-fag?

08. november 2017 af Emily011 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej



Jeg er meget i tvivl om jeg vil vælge spansk, så jeg ender med 5 A fag eller skal vælge tysk på B. Jeg vil spørge om hvor svært det er at have 5 A fag? Hvor meget får man sit gennemsnit ganget med hvis man har 4 A fag? Og Hvor stor er forskellen generelt?

Brugbart svar (2)

Svar #1
08. november 2017 af Mathias7878

4-A fag = ingen bonus

5-A fag = du må gange dit gennemsnit med 1.03

6-A fag = du må gange dit gennemsnit med 1.06

Hvor svært er 5-A fag? Det afhænger af mange forskellige ting. Hvis du har et fritidsjob/og eller fritidsaktiviteter, kan du godt få en presset hverdag. Hvis du ikke laver det store i din fritid, er 5-A fag ikke særligt hårdt (i min optik)

Mit bedste råd vil dog være: Hvilket fag tænker du, at du er bedst til? Spansk eller tysk? Mange vælger jo 5-A fag således, at de kan gange deres gennemsnit op, men hvis du nu tænker, at du får 4-4 i spansk, og derimod vil få 10-7 i tysk, er det jo nok bedst at vælge tysk.

- - -

 

 


Skriv et svar til: 4 eller 5 A-fag?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.