Kemi

pH = pKs + log( nb / ns ) pH = pKs + log( V·cb / (Vo•cb - V·cb) )

18. november 2017 af brojjjjjj (Slettet) - Niveau: B-niveau

     pH = pKs + log( nb / ns )

hvordan går man fra ns til Vo•cb - V·cb

     pH = pKs + log( V·cb / (Vo•cb - V·cb) )


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2017 af mathon

      \small pH=pK_s+\log\left (\frac{n_b}{n_s} \right )       når tilsætningen af base er påbegyndt.

      \small pH=pK_s+\log\left (\frac{V\cdot c_b}{V_o\cdot c_b-V\cdot c_b} \right )    da \small {n_s}^{begyndelse}=V_o\cdot c_b
og syrestofmængden mindskes med \small V\cdot c_b efter tilsætning af \small \{V\}\; mL base.

    \small pH=pK_s+\log\left (\frac{V\cdot c_b}{V_o\cdot c_b-V\cdot c_b} \right )              brøken forkortes med \small c_b

    \small pH=pK_s+\log\left (\frac{V}{V_o-V} \right )\; \; \; \; \;\; \; 0<V<V_o


Skriv et svar til: pH = pKs + log( nb / ns ) pH = pKs + log( V·cb / (Vo•cb - V·cb) )

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.