Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Hjælp, løsning til y'' = a*y + b*y'

09. december 2017 af nicenick (Slettet)

Jeg er i gang med at skrive SRP om svinginger, og skal blandt andet redegører for løsningsformlen til differentialligningen y'' = a*y + b*y' , og jeg har mega svært ved at komme frem til et resultat, som giver mening, og som stemmer overens med nogle af mine kilder. Nogen som kan hjælpe mig? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2017 af peter lind

Du kan evt. gøre prøve for at vise; at det stemmer med dine kilder. Ellers er der en metode hvor man danner det karakteristiske polynomium x2-bx-a=0   Hvis røddere er r1 og r2 er løsningerne c1*er1 + c2er2


Skriv et svar til: Hjælp, løsning til y'' = a*y + b*y'

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.