Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

0. 1. og 2. ordens reaktioners differentialligninger? (enzymkinetik) HJÆLPP

17. december 2017 af juliepet1 (Slettet)

Hej! Jeg skriver om enzymkinetik og skal skrive om reaktions ordener og differentialligningerne i et punkt... Jeg er dog heelt lost på det... Så mine spørgsmål:

- Hvad har differentiallignigner af gøre med reaktions ordener?

- Hvordan hænger de sammen med reaktions ordenerne, og hvordan skal man involvere dem når jeg skriver om det?

Tuuusind tak for hjælpen!!! <3


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2017 af mathon

\small \text{Reaktionshastigheden \textit{v} for en reaktant \textit{A} kan udtrykkes:}

                        \small v=-\frac{\mathrm{d}\left [ A \right ] }{\mathrm{d} t}=k\cdot \left [ A \right ]^x
\small \text{hvor \textit{x} er reaktionsordenen.}

                                  


Skriv et svar til: 0. 1. og 2. ordens reaktioners differentialligninger? (enzymkinetik) HJÆLPP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.