Kemi

Enzymkinetik

01. januar 2018 af nichole12 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan beregner jeg Vmax i den vedhæftede opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. januar 2018 af Heptan

Man skal gange turnover number med den totale enzymkoncentration. Omregn til M/min.

1 µ = 10-6 = 0,000001

1 min = 60 s


Svar #2
01. januar 2018 af nichole12 (Slettet)

Hvordan kan jeg omregne det? Jeg får det til 1,37 * 10^-9

men svaret skulle gerne være 1,8 M/min


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. januar 2018 af Heptan

Koncentrationen er 1 µM. Indsæt 1 µ = 10-6 = 0,000001. Så får man en koncentration på 10-6 M = 0,000001 M.


Skriv et svar til: Enzymkinetik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.