Bioteknologi

Gæring

10. februar 2018 af JeppeVis (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej med jer.

Hvad kan der være af fejlkilder ved ølgæring? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2018 af TheElectronMover

Der er altid en sandsynlighed for kontaminering, hvorvidt der er arbejdet sterilt har en enorm betydning for dette - men der er altid en risiko for noget uønsket kontaminerer ens gæringsproces.

I tilfælde af en lav alkoholmængden produceret undervejs kan der ikke have været nok sukker til stede under fermenteringen.

Temperaturen under fermenteringen er enormt vigtig, da gærsvampen lever bedst under visse temperatur forhold. Det samme gælder pH-værdien i blandingen.

Det er hvad jeg lige kunne komme på, håber det hjælper.


Skriv et svar til: Gæring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.