Andre fag

Karakter??

02. maj 2018 af Fatima2904 - Niveau: 9. klasse

Hej 

Jeg har allerede spurgt mine lærer, men jeg får hele tiden nogle nye og forskellige svar. 

Hvad er vigtigst årskarakter eller afgangseksamens karakter i folkeskolen??

Tak på forhånd...


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2018 af jasmina9011 (Slettet)

Altså du er jo allerede optaget, når dine afganseksamner er færdige. Men det ens afgangseksamener der tæller mest i folkeskolen. Har derimod også hørt at ens lærer på gymnasiet bedømmer dig udefra dine afgangseksamens karakter når du får din første karaktere. 


Svar #2
02. maj 2018 af Fatima2904

Ligningen er 3x + 6 / 4 = 3

Så skal du gange 4 *3 = 12

3x + 6 = 12

3x = 12 - 3 

3x = 9

9: 3 = 3

x= 3


Svar #3
02. maj 2018 af Fatima2904

 

Skriv et svar til: Karakter??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.