Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
UDLEDNING AF MC
28. januar 2019 af
spacely (Slettet)
-
Niveau: Universitet/Videregående
Jeg kigger pt. på en vejledende løsning til en eksamensopgave og jeg kan ikke finde ud af, hvordan de har fået den MC, de har, ud fra de informationer der er givet. I den vejledende løsning er der givet;
P = -0,25*Q+75
MR = -0,5*Q+75
MCråvarer= −0,03 · Q + 14,70
MCløn= 18,00
MCi alt= −0,03 · Q + 32,70
Hvordan får de en hældning på hhv. -0,25 i P og -0,03 i MC?
Se billede vedhæftet
Tak på forhånd!
Vedhæftet fil: Screenshot 2019-01-28 at 10.50.27.png
Skriv et svar til: UDLEDNING AF MC
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
