Matematik

f(1) og f'(1)

25. marts 2019 af mk2019 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej nogen der kan hjælpe med at bestemme f(1) f'(1)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2019 af jnl123

f(1):  Sæt 1 ind på x's plads i funktionen f

f'(1):  Differentier f, og sæt 1 ind på x's plads i funktionen f'


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2019 af Zakariya2400 (Slettet)

Du skal bestemme funktionen og efterfølgende bare skriv det som det står f(1) & f¨(1)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2019 af Zakariya2400 (Slettet)

Du skal bestemme funktionen og efterfølgende bare skriv det som det står f(1) & f¨(1)


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. marts 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. marts 2019 af mathon

                          \small \begin{array}{lclclcl} f(x)&=&x^3+2\cdot \sqrt{x}\\\\ f(1)&=&1^3+2\cdot \sqrt{1}&=&1+2&=&3\\\\ f{\, }'(x)&=&3x^2+2\cdot \frac{1}{2\sqrt{x}}&=&3x^2+ \frac{1}{\sqrt{x}}\\\\ f{\, }'(1)&=&3\cdot 1^2+ \frac{1}{\sqrt{1}}&=&3+1&=&4 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. marts 2019 af Zakariya2400 (Slettet)

Ser rigtigt ud :)


Skriv et svar til: f(1) og f'(1)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.