Studievejledning

Value Chain Management og Erhvervsøkonomi

19. oktober 2019 af AndersSander

Hej
Jeg står lidt i et dilemma i forhold til hvad jeg skal vælge når det nu bliver mig der skal starte på en vidergående uddannelse. 
Jeg kan rigtig godt lide matematik og interesserer mig meget for følgende uddannelser: Value Chain Management og Erhversøkonomi. Er der nogle af jer der kan forklare hvad Value Chain Management er for noget?

Jeg har også hørt at det er en af uddannelser der giver mest i løn :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2019 af SofMer

Hej med dig
Du kan læse om diverse uddannelser på ug.dk

Value Chain Management: https://www.ug.dk/uddannelser/professionsbacheloruddannelser/oekonomiskmerkantileuddannelser/value-chain-management
Det er en professionsbachelor og altså en kortere uddannelse end dem man læser på uni, fx erhvervsøkonomi. Udannelsen har et halvt års praktik, så der er mere fokus på det praktiske end på uni.

Erhvervsøkonomi: https://www.ug.dk/uddannelser/bachelorogkandidatuddannelser/bacheloruddannelser/samfundsvidenskabeligebacheloruddannelser/erhvervsoekonomi/erhvervsoekonomi-ha
Det er en bacheloruddannelse, så du skal tage en kanditat før du er færdig. Denne udannelse er længere og vil have mere fokus på det boglige. Man får generelt en højere løn for jobs der kræver en lang vidergående uddannelse, som fx erhvervsøkonomi.

Håber det hjælper :O)


Skriv et svar til: Value Chain Management og Erhvervsøkonomi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.