Samfundsfag

Fattigdom - ulighed

06. april 2020 af Zaggy - Niveau: C-niveau
Nogle der kan hjælpe mig med at forklare disse 2 figurer, hvad de går ud på

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2020 af Germanofil (Slettet)

#0

Figur 1 viser, at antal børn under fattigdomsgrænsen i Danmark er steget fra 2015 til 2017 — og tilsyneladende ikke bare lidt.
Figur 2 viser aldersfordelingen for børn under fattigdomsgrænsen for året 2017 — her er det en fordel for dig at have styr på betegnelserne absolutte og relative tal.


Svar #2
07. april 2020 af Zaggy

Til figur 1, hvad mener du med tilsyneladende ikke bare lidt


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2020 af ringstedLC

\frac{(60+) \cdot 1000}{(40+) \cdot 1000}>1.5\approx(50+)\%

på to år, er en voldsom udvikling.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. april 2020 af AMelev

Jeg går ud fra, at der knytter sig nogle spørgsmål til figurerne, men til spørgsmålet i #0 Figur 1:
                     

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. april 2020 af AMelev

#0 Figur 2

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Skriv et svar til: Fattigdom - ulighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.