Kemi
Basiskemi
22. april 2020 af
Zaggy
-
Niveau: C-niveau
Nogle der kan hjælpe mig med at finde stofmængden.
Vedhæftet fil: 914041EC-57F5-43DD-9123-D2F6E479710E.jpeg
Svar #1
22. april 2020 af Weeke (Slettet)
For den første
M(NaCl)= 58,44 g/mol
m(NaCl)= 200 g
Når du kender molare massen og massen, vil du benytte formlen
n= M/m
For den anden
M( MgCl2)= 95,21 g/mol
n(MgCl2)= 3,5 mol
Når du kender stofmængden og molare massen, vil formlen blive
m= M*n
Skriv et svar til: Basiskemi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
