Religion

kristendom

19. september 2020 af maria2016 - Niveau: C-niveau

Hej håber der er nogle som kan hjælpe mig med disse spørgsmål:) 

Hvad er mennesket skabt af? 

Hvorfor føler Adam og Eva ingen skam, selvom de er nøgen? 

Hvordan straffer Gud dem for deres ulydighed? 

V. 13 - hvad vil det sige, at synd ikke kan opregnes når der ikke er en lov? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{Hvad er mennesket skabt af?}\\& \begin{array}{lllll} \textup{Sp\o rgsm\aa let er snarere:}&\textup{Hvem skabte mennesket?} \end{array}\\\\ \textup{Skamf\o lelse:}\\& \begin{array}{lllll} \textup{De to alene f\o lte ingen skam overfor hinanden. Skam}\\ \textup{er noget meget senere tider g\o r blottelse af visse kropsdele mere}\\ \textup{foruroligende end andre - s\aa kaldte "intime" zoner.}\end{array}\\\\ \textup{Guds straf:}\\& \begin{array}{lllll} \textup{Adam og Eva jages ud af Paradiset ubekymrethed ud i kampen}\\\textup{for livets opretholdelse.}\end{array}\\\\ \textup{Synd:}\\& \begin{array}{lllll} \textup{N\aa r der ikke findes en lov, der forbyder visse handlinger/g\o r dem}\\ \textup{ulovlige, er det ikke muligt at f\o le sig syndig/kriminel uanset hvad }\\ \textup{man foretager sig.} \end{array}\end{array}


Svar #2
20. september 2020 af maria2016

Tusind takk 

#1 Men det første spørgsmålet er mennekset ikke skabt af jord 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2020 af thelma333 (Slettet)

hvad er mennesket skabt af:

https://www.bibelselskabet.dk/adam-og-eva


Svar #4
20. september 2020 af maria2016

# Tusind tak for hjælpen Thelma 


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. januar 2021 af Absalon1201 (Slettet)

Det er en ret forsimplet forklaring, men måske nok på c-niveau.. sig til, hvis du har brug for en mere fyldstgørende forklaring. 


Skriv et svar til: kristendom

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.