Kemi

TITITERING

26. april 2021 af Østergaard1234 (Slettet) - Niveau: C-niveau

HÅBER DER FINDES EN VENLIUG SJÆL DER VIL HJÆLPE MIG MED FORKLARING OG UDREGNING OG FORMLER 

SE VENLIGST VEDHÆFTEDE SKÆRMBILLEDE

Vedhæftet fil: Skærmbillede (353).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2021 af mathon

Titrering:
                  


Svar #2
26. april 2021 af Østergaard1234 (Slettet)

Hvilke formler skal jeg bruge og hvordan skal det udregnes


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2021 af mathon

                                         \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\&n(N aOH)=\left ( 0.0161\;L \right )\cdot \left ( 0.100\;\frac{mol}{L} \right )=0.00161\;mol\\\\ \textbf{b)}\\& n(HCl):n(NaOH)=1:1\\\\ \textbf{c)}\\& \left ( 0.020\;L \right )\cdot c_{HCl}=0.00161\;mol\\\\& c_{HCl}=\frac{0.00161\;mol}{ 0.020\;L}=0.0805\;M \end{array}


Svar #4
26. april 2021 af Østergaard1234 (Slettet)

Tusinde tak

Fatter simpelthen ikke hvordan du kan det kemi ;-)

God aften


Skriv et svar til: TITITERING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.