Studievejledning

besked

22. juni kl. 16:53 af jonas2425

Hej

Jeg står i den nederen situation at jeg har været nærkontakt med en kammerat jeg var sammen med i søndags som så har testet sig positiv igår (mandag). Jeg har SRP eksamen imorgen og nu er min skole lukket så jeg kan heller ik nå at ringe ind. Vores SRP opgave vil alene blive vurderet hvis vi ik kommer op, men hvad kan jeg gøre i den her situation så jeg ik ender galt. Desuden skal jeg tage PCR-test på 4. og 6. dag men hvordan skal jeg give skolen dokumentation med mit nærkontakt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. juni kl. 20:52 af ringstedLC

Gennemse først hele din skoles hjemmeside for vejledning om sygdom/Covid-19, måske er der et specielt nummer med telefonsvarer til sygemeldinger her under eksamen. Ellers må du kime skolen ned i morgen tidlig.

Eksempel fra Allerød Gymnasium https://allerodgymnasium.dk/handbog/prover-eksamen/

Send under alle omstændigheder en mail til skolen eller brug en eventuel kontaktformular på dens hjemmeside nu. Hvis du har en e-boks meddelelse om isolation så vedhæft den som bilag, ellers må du skaffe en lægeerklæring. Aftal med din skole hvordan du skal holde den orienteret.

Se https://www.uvm.dk/aktuelt/i-fokus/information-til-uddannelsesinstitutioner-om-coronavirus-covid-19/spoergsmaal-og-svar/uddannelser-til-unge/gymnasiale-uddannelser#7d383eecfc6140e4abbc84658f5ab716


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. juni kl. 07:17 af Jeppe101

Du er uheldig her i eksamensperioden. Jeg håber, at du består.

Ring til skolen nu. Kontoret må være åbnet – eller åbner snart.


Skriv et svar til: besked

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.