Kemi

Bruttoproces

16. januar 2022 af Lise123Lise - Niveau: A-niveau

En der kan forklare det jeg har markeret med rødt? Ved ikke hvorfor man gør det. 

og hvordan kommer man frem til 0,799 V og 0,0257 V?


Svar #1
16. januar 2022 af Lise123Lise

og hvordan går man fra en koncentration på 8,30*10-2 M til en pH på 1,08?


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2022 af Heptan

Brug Nernst ligningen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2022 af mathon

                 \small \begin{array}{lllllll} \left [ H_3O^+ \right ]=8.30\cdot 10^{-2}\;M\\\\ pH=-\log\left (8.30\cdot 10^{-2} \right )=1.08 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. januar 2022 af mathon

                     \small \begin{array}{llllll}&&Ag^+\;+\;e^-\;\longrightarrow \;Ag \\\\&& Y=\frac{1}{\left [ Ag^+ \right ]}\qquad \textup{n\aa r produktsiden er rent metal, s\ae ttes t\ae lleren lig med 1}\\\\&& U_o={U_o}^\Theta -\frac{R\cdot T}{z\cdot F}\cdot \ln\left ( Y \right )\\\\&& U_o=\left ( 0.799\;V \right ) -\frac{\left ( 8.31446\;\frac{J}{mol\cdot K} \right )\cdot \left (298.15\;K \right )}{1\cdot \left ( 96485.3\;\frac{C}{mol} \right )}\cdot \ln\left ( \frac{1}{0.1} \right )\\\\&& U_o=\left ( 0.799\;V \right ) -\left (0.0257\;V \right )\cdot \ln(10)=0.740\;V \end{array}


Skriv et svar til: Bruttoproces

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.