Projektopgaven (9. kl.)

Projektopgave

10. februar 2022 af Hakeem11 - Niveau: 9. klasse
Giver det her mening: og er det korrekt
Ordet bæredygtighed blev i 1980’erne brugt for første gang i Brundtlands rapporten også kaldt “vores fælles fremtid” som er en rapport eller en bog om vores fremtidig mål. Ordet blev brugt i denne form “ At skaffe menneskene og miljøet det bedste uden at skade fremtidige generationers mulighed for at dække deres behov.” Selve rapporten er lavet af The World Commission on Environment and Development" under FN’s navn.
Bæredygtighed er når man gør noget grønt og noget godt for verden, det kan være de mindste ting som at spise mindre kød, være opmærksom på hvilke slags produkter du køber og hvor meget unødvendig co2 bruger du hvor meget bruger du din bil sortere du dit skrald?
Det er ikke de helt store ting og Danmark er også helt vildt gode til de her små ting vi er nemlig en af de mest grønne lande i verden. Men det bare ik altid at vi som hver person tager os sammen til at gøre en forskel. Hvis vi jo for eksempel går en tur i byen vil vi se skrald på asfalten. Så det er jo vigtigt at vi alle ved at hvis vi gør den mindste ting vil vi kunne gøre en forskel. Altså det går ud på at gøre noget for verden hvor du ikke slider og skader verden. Og det viser en udvikling ved brug af jordens resurser som giver os en stilstand mellem udnyttelse og beskyttelse af vores resurser. Fordi det er faktisk nødvendigt at anvende naturens ressourcer. Da vi jo ikke dkal ødelægge grundlaget for verden

En bæredygtig udvikling er med til at vi ikke kun for fylder og sikre vores nuværende behov men også de næste generationers behov. Så at de ikke har mindre end os men måske mere end os Altså det er vores ansvar.

Den energikilde vi skal bruge, er den bæredygtige som giver vedvarende energi der et energi som vi hele tiden vil have her med os. Som er sol, vand, jord og vind

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2022 af ElevenCaro

det fint


Svar #2
12. februar 2022 af Hakeem11

Giver det mening?

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. februar 2022 af ElevenCaro

Ja


Skriv et svar til: Projektopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.