Bioteknologi

Syrebrøk

26. januar kl. 19:43 af callilao - Niveau: B-niveau

Hej

Hvordan beregner jeg syrebrøken af glutaminsyre med pH 2,7??


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar kl. 08:44 af mathon

\small \begin{array}{lllllll}&& \mathbf{pK_a}=4.1\\\\ \textup{syrebr\o k:}\\&&x_s=\frac{1}{1+10^{pH-pK_a}}=\frac{1}{1+10^{2.7-4.1}}=0.040 \end{array}


Skriv et svar til: Syrebrøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.