Matematik

slanke kur bmi

13. februar kl. 21:05 af shain
Hej skal have hjælp til opgave 5.1 og 6 1

5.1 Hvad koster det pr. dag at være på Nubo kuren?

til 6 måltider skal der bruges 32 g *6= 192 g

Æskens volume er 20,0 cm*12,5 cm * 16,6 cm= 4150 cm3

65% af 4150 cm3 = 2697,5 cm3
Æskens indhold er 2697,5 cm3*0,5 g/cm3= 1348,75 g

skal jeg så dividere antal af æsker
med 192 g/1343,75 g?

6.1 Hvor mange uger går der, før Lea har et BMI på 24?

Sjal jeg indsætte hendes vægt i kg og løse ligningen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar kl. 21:37 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. februar kl. 21:37 af ringstedLC

5.1 Nej.

\begin{align*} \textup{Pris\,pr.\,dg.} &= \frac{\textup{Pris}}{\textup{Dosis\,pr.\,dg.}} \end{align*}

Hvis æskens "holdbarhed" skulle beregnes:

\begin{align*} \textup{Antal\,dage} &= \frac{1348.75\,\textup{g}}{\textup{Dosis\,pr.\,dg.}} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. februar kl. 21:41 af ringstedLC

6.1 Indsæt det ønskede BMI og Lea's højde (i m.) i ligningen og løs den med hensyn til v.

Indsæt dét v i funktionen og løs ligningen med hensyn til x som er antal uger.


Svar #4
13. februar kl. 22:02 af shain

419 kr/32 g?

Svar #5
13. februar kl. 22:05 af shain

V=2,8224*24?

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. februar kl. 23:19 af ringstedLC

Undskyld; #2 er desværre noget sludder.

5.1

\begin{align*} \textup{Antal dage}= \frac{1348.75\,\textup{g}}{\textup{Dosis\,pr.\,dg.}} &= \frac{1348.75\,\textup{g}}{192\,\textup{g\;pr.\,dg.}} \\ \textup{Pris\,pr.\,dg.}=\frac{\textup{Pris}}{\textup{Antal dage}} &= \frac{419\,\textup{kr}\cdot 192\,\textup{g}}{1348.75\,\textup{g\;pr.\,dg.}} \\ \textup{Pris\;pr.\,dg.} &=...\;\textup{kr} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. februar kl. 23:22 af ringstedLC

#5 Ja.

\begin{align*} v=2.8224\cdot 24=y &= 80.8\cdot 0.989^x \\ x &= ...\,(\textup{uger}) \end{align*}

som jeg ville runde op til et helt antal uger.


Svar #8
14. februar kl. 08:40 af shain

Tak for jeres input

Skriv et svar til: slanke kur bmi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.