Matematik

matematik, reducerer

19. februar 2014 af martin6 - Niveau: 8. klasse
Er der nogle der ved hvordan man reducere dette?


4x+2y+x.......

2(2a-b)+5a

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2014 af mathon

                       4x+2y+x = 4x + 1x + 2y = (4+1)x + 2y = 5x + 2y


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2014 af mathon

            2(2a-b) + 5a  =  (4a-2b) + 5a  =  4a - 2b + 5a  =  4a + 5a - 2b  =  (4+5)a - 2b  =  9a - 2b

.....................

  det hedder:
  at reducere


Svar #3
19. februar 2014 af martin6

Ok tak

Skriv et svar til: matematik, reducerer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.