Matematik

fs10 matematik maj 2007

28. januar 2008 af MadsJ (Slettet)
Hej jeg er igang med en matematik opgave, nærmere fs10 matematik maj 2007.
Jeg sidder og er ved at være færdig med opgaven, men kan simpelthen ikke finde ud af opgave 1.3 og 1.4. Er der nogen der kan hjæpe mig?
På forhånd tak..:)

Brugbart svar (3)

Svar #1
28. januar 2008 af dnadan (Slettet)

Skriv opgaverne ind, så er der LANGT STØRRE chance for, at du kan få hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. oktober 2009 af klassensunge (Slettet)

Heeej.

Er der nogle der kan hjælpe mig! Jeg har virkelig brug for den der problemregning om " Mursten".  Kan nogle sende den til min mail [email protected] hurtig som muligt !!


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts 2014 af ManjaH (Slettet)

1.3 hvor lang er ruten? 272 + 542 = C2
60,3738 + 27 * 2 = 147,7476708 m.
1.4 Hvor mange gange skal hun løbe ruten? 1500/147,74 m = 10,17156032 gange


Skriv et svar til: fs10 matematik maj 2007

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.