Matematik

fsa december 2008

16. april 2010 af zquu (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan finder jeg ud af hvad sidelængderne er i et kvadrat med arealet 44.000 km2?
På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2010 af Isomorphician

Areal = sidelængde*sidelænge <=>

Areal = sidelængde2 <=>

44.000 = sidelængde2 <=>

...... = sidelængde


Svar #2
16. april 2010 af zquu (Slettet)

Evt. en forklaring? Jeg kommer ikke videre med det du har skrevet. :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2010 af Isomorphician

tag kvadratroden af 44.000


Svar #4
16. april 2010 af zquu (Slettet)

Tusind tak!


Skriv et svar til: fsa december 2008

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.