Matematik

Tværsnitsareal - matematik

22. april 2014 af Jessies (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven er: Bestem tværsnitsarealet af pendlen som vist på figur 1

Figuren er indlagt :D

Værdierne jeg har fået er:

XD = 13.738 cm

XP = 5.24 cm

V = 69.92º


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hvad er xP og V ?


Svar #2
22. april 2014 af Jessies (Slettet)

Det var fra den første opgave:

a) Angiv din fødselsdato, og de værdier af parametrene, xD , xP og v

Min fødselsdato er den 27.Juni. Sa jeg får værdierne:

XD = 13.738 cm

XP = 5.24 cm

V = 69.92º


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Se denne tråd https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1468413 hvor den samme opgave er diskuteret.


Skriv et svar til: Tværsnitsareal - matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.