Matematik

Kan ikke finde ud af mit Geometri

30. oktober 2014 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, har lavet de første 10 opgaver i min MAT aflevering, er der nogen som har mulighed for at hjælpe mig med de sidste? I hvert fald bare nogle af dem? Det ville jeg sætte virkelig stor pris på! Opgaverne er vedhæftet 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2014 af mathon

    sin(A) = 5/7

    (1/2)·5·|AC| = 25


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2014 af mathon

      

.

         C=\cos^{-1}\left ( \frac{a^2+b^2-c^2}{2ab} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2014 af mathon

     a=\left | BC \right |=\sqrt{b^2+c^2-2bc\cdot \cos(A)}

     En vinkelhalveringslinje deler den modstående side i et forhold lig med forholdet mellem de tilsvarende vinklen indesluttende sider:

                         \frac{\left | BD \right |}{\left | CD \right |}=\frac{7}{14}

               v_C=\sqrt{\left | AC \right |^2+\sqrt{\left | CD \right |^2}-2\left | AC \right |\left | CD \right |\cdot \cos(C)


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2014 af mathon

korrektion
                   v_C=\sqrt{\left | AC \right |^2+\left | CD \right |^2-2\left | AC \right |\left | CD \right |\cdot \cos(C)}


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. oktober 2014 af mathon

eller
              v_C=\frac{1}{a+b}\sqrt{ab\left [\left ( a+b \right )^2-c^2 \right ] }


Skriv et svar til: Kan ikke finde ud af mit Geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.