Matematik

hvordan beregnes vinkel ud fra sin(v) ?

29. november 2014 af 321bj (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej alle sammen- hvordan beregner jeg vinkel, når jeg ved sin(v) = 0,992 ?

vinklen skal meget gerne blive 97,05o men hvordan beregner jeg mig til det ?

på forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. november 2014 af PeterValberg

v = sin-1(0,992)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. november 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

180o - sin-1(0,992) = 97,25o

er også en løsning.

Prøv eventuelt at tegne det ind på enhedscirklen.


Skriv et svar til: hvordan beregnes vinkel ud fra sin(v) ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.