Matematik

Opgave stx A

13. marts 2016 af jens12234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

En kugle er givet ved ligningen

(x+2)2 +(y−2)2 +z2 =8.


a) Bestem kuglens skæringspunkter med koordinatsystemets førsteakse. 

Skal man gøre brug af nulreglen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2016 af peter lind

Skæringen med x-aksen er bestemt ved y=z =0


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2016 af Skaljeglavedinelektier

Du burde finde skæringspunkterne (-4,0,0) og (0,0,0)


Svar #3
13. marts 2016 af jens12234 (Slettet)

Er det muligt at i kan forklare det lidt mere?


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. marts 2016 af peter lind

sæt y=z=0 i din ligning i #0


Skriv et svar til: Opgave stx A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.