Matematik

Hvorfor kan man skrive en formel som y = 0,5 * x?

26. marts 2017 af annekatrine57 - Niveau: 9. klasse

Hej. Jeg har fået en matematikopgave for til i morgen mandag, og jeg sidder seriøst fast ved dette spørgsmål: 

"Forklar hvorfor man kan skrive en formel som y = 0,5 * x?"

Nogle gode bud, til at forklare dette spørgsmål præcis som muligt. Tak på forhånd :)) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2017 af StoreNord

Fordi y er proportional med x, og proportionalitets-faktoren er 0,5.


Skriv et svar til: Hvorfor kan man skrive en formel som y = 0,5 * x?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.