Matematik

Eksponentiel funktion

28. marts 2017 af miljoi - Niveau: B-niveau

Tjek billedet

Vedhæftet fil: eksponentiel funktion.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2017 af mathon

             f(x+4)=2\cdot f(x)

             f(7)=f(3+4)=2\cdot f(3)=2\cdot 7=14

og
             f(7+ 4)=2\cdot f(7)=2\cdot14=28

             f(\mathbf{\color{Red} 11})=28

             
             
             


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.