Kemi

Kemi beregning formel

12. august 2017 af Theguyfromskive - Niveau: C-niveau
Grundstoffet brom er en rødbrun væske med densiteten 3,12g/mL. Hvor stort et volumen brom skal man afmåle, hvis man skal bruge 55,3g brom

KAN NOGEN FORTÆLLE MIG HVILKEN FORMEL MAN SKAL BRUGE FOR AT BEREGNE DETTE TUSIND TAK

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. august 2017 af janhaa

d = m/V

V = m/d = 55,3 / 3,12 (ml) = 17,72 (ml)


Skriv et svar til: Kemi beregning formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.