Matematik

hjælp til reduktion af udtryk

21. august 2017 af matspasser (Slettet) - Niveau: B-niveau

-12x-(- (-4+12x) - (-2x + 4y) +4x-2y)


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. august 2017 af mathon

                \small -12x-\left (- (-4+12x)-(-2x+4y)+4x-2y \right )

                \small -12x-\left ( 4-12x+2x-4y+4x-2y \right )

                \small -12x-\left ( 4-6x-6y \right )

                 \small -12x-4+6x+6y

                 \small -6x+6y-4

                


Skriv et svar til: hjælp til reduktion af udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.